Havkajak (Certificeret) fra 150,-

Regler for udlejning
Vi råder pt. over 2 havkajakker.

Lejepriserne er altid inklusiv alt relevant udstyr. Der ud over er du altid velkommen til at låne, våddragt, rojakke, pumpe og paddlefloat uden ekstra betaling. Man skal være 100 % ædru for at komme på vandet.

Havkajak
For at leje en havkajak skal man fremvise et IPP 2 eller BCU 2 certifikat samt ID. Du skal kunne svømme mindst 150 meter, have tilstrækkeligt godt heldbred og fysisk form. Roere under 18 år skal have instruktør med, eller myndig person som skriftligt påtager sig ansvaret for den unge. Begge skal selvfølgelig fremvise EPP2 certificat og ID. Hvis man ikke opfylder disse krav, kan man stadigvæk komme ud, dog kun sammen med en instruktør. Man skal være 100 % ædru for at komme på vandet uanset om der er instruktør med eller ej. Lejepriserne er altid inklusiv fuldt basisudstyr såsom vest, pagaj, spraydeck. våddragt, rojakke, pumpe og paddlefloat. Vi har også en dry bag til din telefon eller lignende.

Du kan se vores priser her.